About Me

My photo
Allah is my priority. Family always in my heart. محمد الحنفي love me..! (larikk..) :-p

Sunday, August 26, 2012

Girl Talk part 2 :-p



Alhamdulillah....almost  4 months back struggled for our this meaningful event finally its done.  Terima kasih kepada semua yang terlibat secara lansung atau pun tak. Kalau nak mention satu per satu memang kena buat dua tiga entri untuk ucapan selamat ja. :-p Ramai yang komen dah macam kenduri kawen. Orang datang ramai sangat, mujur khemah boleh muat and makanan pun mencukupi. Alhamdulillah semua dengan izin Allah SWT.

What the point here????? :-p :-p :-p
 Yea, we finally engaged!!!
 
Later akan buat review satu persatu about preparation, hantarans :-p , perjalanan majlis dan etc. Kalau rajin nanti nak jugak share tips regarding engagement so kawan-kawan yang nak bertunang kelak boleh refer sikit-sikit :-)

For now, ini saje dulu :-p







 What i'm feeling right now???

Hard to believe that i'm officially someone fiance :-p

4 comments:

  1. wahh..dh jd tunangan org, nmpk bhgia jie ^^
    x sbr nk bce review jie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg nmpak sgt kn jie 'bahagia'...huhu...thanks nisa...eceh, dia pn xlama dh la tue :-)

      Delete
  2. congrates dik jie!! nk tgok part kawen plok muahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks k.ida, hohoho..lambat agi.. :-p

      Delete