About Me

My photo
Allah is my priority. Family always in my heart. محمد الحنفي love me..! (larikk..) :-p

Thursday, December 13, 2012

Save the date :-)

Ok...now i getting cemas olss! Why?? the date has been set!!! Before this just cakap-cakap gitu jer  tapi masih belum finalise.  10/12 lepas family tunang datang set up tarikh. Alhamdulillah segalnya berjalan lancar. Bila dah tetap tarikh ni serba serbi mula fikir sebab dah ada matlamat. Kurang lebih 5 bulan jer tinggal and semua persiapan kena buat dalam waktu yang singkat bilamana tunang pulak just available dua minggu jer every month. Jerawat pulak mula la menggatal nak naik sekarang ni. Urghh...

8 comments:

  1. wehaa jgn lupa kad dekat akak ye!!! yay

    ReplyDelete
  2. congrate jie...x sbr nk tgk jie time tu nnt *.*
    hope,evrythng going smoothly :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...thanks, kita tu bila lg??hehe

      Delete
  3. wah..xlama lgi kak jie nk jadi wife org dah,,,sedih dlm happieeee....jgn lupa kad smpi pahang k...

    ReplyDelete